Skocz do zawartości


Steam Nie Pokazuje Avatarow


6 odpowiedzi w tym temacie

#1 damians13412

    Użytkownik

  • Użytkownik
  • PipPip
  • 10 postów
  • Dołączył: nie, 19 lut 17
  • LokalizacjaGniezno
  • Czas online: 2h 25m 27s

Napisano 23 luty 2017 - 19:56

Siema mam problem z steam counter strike 1.6 nie pokazuje mi avatarów na cs-serwer ffa inne serwery są ok robilem reinstall calego steam juz i nie pomogło :/

#2 licensed to kill

    Zaawansowany

  • Przyjaciel
  • PipPipPip
  • 939 postów
  • Dołączył: pon, 17 cze 13
  • Czas online: 33d 13h 2m 57s

Napisano 23 luty 2017 - 20:16

To nie jest zależne od Ciebie tylko od serwera.. To aż taki duży problem żeby robić reinstall gry i steam? :lol: Co Ci te avatary dają?

#3 Cayman.

    Nowy

  • Użytkownik
  • Pip
  • 6 postów
  • Dołączył: wto, 23 wrz 14
  • Czas online: 5h 3m 50s

Napisano 23 luty 2017 - 21:30

Ja to samo mam tylko że na serwerze 4fun :P Przecież to nie przeszkadza w normalnej grze :)

#4 MESUT ÖZIL

    il buono, il brutto, il cattivo

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 476 postów
  • Dołączył: nie, 17 lis 13
  • LokalizacjaKraków
  • Czas online: 72d 19h 49m 36s

Napisano 23 luty 2017 - 22:57

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#5 damians13412

    Użytkownik

  • Użytkownik
  • PipPip
  • 10 postów
  • Dołączył: nie, 19 lut 17
  • LokalizacjaGniezno
  • Czas online: 2h 25m 27s

Napisano 24 luty 2017 - 11:02

Zrobiłem reinstal całego steam i nie działa wkurza mnie to trochę :/

#6 Wiczi

    Zaawansowany

  • Moderator
  • 1406 postów
  • Dołączył: pon, 03 sie 15
  • LokalizacjaWejherowo
  • Czas online: 65d 20h 51m 6s

Napisano 24 luty 2017 - 19:49

Umiesz czytać ze zrozumieniem ?? Wyraźnie napisano wyżej, że jest to zależne od serwera a nie od Ciebie.
No ale cóż, jak dla mnie to ty nawet możesz spróbować zrobić formata i zobaczyć czy to może pomoże. Nie będę Ci zabierał zabawy.
Dołączona grafikaDołączona grafika

#7 kampczok

    Nowy

  • Użytkownik
  • Pip
  • 9 postów
  • Dołączył: nie, 09 kwi 17
  • Czas online: 3h 13m 47s

Napisano 10 kwiecień 2017 - 16:26

musisz miec rozdzelczosc 1024x cos tam lub wyzsza





Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych