Skocz do zawartości


Jak To Jest


6 odpowiedzi w tym temacie

#1 DobreGessy

    Zaawansowany

  • Admin [DD2]
  • PipPipPip
  • 85 postów
  • Dołączył: pon, 08 sie 16
  • LokalizacjaLublin
  • Czas online: 4d 36m 19s

Napisano 09 maj 2017 - 21:49

Hejo mam problem z odtwarzaniem dema,
z tego co slyszalem demo otwiera sie po przez cska, a umnie automatycznie przetwarza na painta.
Bralem opcje otwórz za pomoca i tylko Paint mi sie wyswietla oraz sklep play.

To moze byc wina win 10 ?



Help me !

#2 eXONe' NDZ

    ¤¥Firefighter ~ Strażak¥¤

  • Admin [DD2]
  • PipPipPip
  • 110 postów
  • Dołączył: wto, 14 cze 16
  • LokalizacjaUzdowo
  • Czas online: 9d 14h 9s

Napisano 09 maj 2017 - 21:55

Ta wydaje mi się, że wina win 10. Na innych windowsach nie spotkałem się z takim problemem, choć mogę się mylić

Dołączona grafika


by : - > sq'NT


#3 cV4ni4k/smiley

    ADMINISTRATOR

  • Admin [4FuN]
  • PipPipPip
  • 452 postów
  • Dołączył: pon, 15 wrz 14
  • LokalizacjaBydgoszcz
  • Czas online: 74d 8h 24m 2s

Napisano 09 maj 2017 - 21:56

Pobierasz demo, wrzucasz w nienaruszonym stanie do folderu cstrike, kopiujesz nazwę demka, odpalasz csa, konsola, wpisujesz viewdemo *nazwa demka* i odpalasz. Nie zmieniaj formatu pliku.
Dołączona grafika

#4 licensed to kill

    Zaawansowany

  • Przyjaciel
  • PipPipPip
  • 939 postów
  • Dołączył: pon, 17 cze 13
  • Czas online: 33d 13h 2m 57s

Napisano 09 maj 2017 - 22:06

Jak może Ci demo na painta przetworzyć i w dodatku przez csa? Sciągaj demo i zmień na nazwę, która będzie Tobie najłatwiejsza do wpisania w grze.
Tak jak kolega wyżej napisał. Inaczej się nie da, nie zapomnij wcześniej włączyć cs'a.

Dema wgrywa się do folderu csstrike, wcześniej jednak polecam zmienić nazwę, "otwórz za pomocą" tak możesz robić za pomocą pasjansa a i tak skutek będzie identyczny. Więc zastosuj się do mojej instrukcji i wszystko będzie okej.


SCIAGASZ DEMO -> zmieniasz nazwę np. "demo2" wklejasz do cstrike, wchodzisz cs'a -> otwierasz konsole i wpisujesz "viewdemo demo2" .

I hula ;)

#5 DobreGessy

    Zaawansowany

  • Admin [DD2]
  • PipPipPip
  • 85 postów
  • Dołączył: pon, 08 sie 16
  • LokalizacjaLublin
  • Czas online: 4d 36m 19s

Napisano 09 maj 2017 - 22:40

Pobieram demko wklejam do csstrike kopiuje odpalam cska , console "viewdemo demo" i nic.

#6 diskopolo

    Król Złoty

  • Admin [DD2]
  • PipPipPip
  • 108 postów
  • Dołączył: wto, 21 kwi 15
  • LokalizacjaGD
  • Czas online: 20d 2h 59m 14s

Napisano 09 maj 2017 - 22:57

ale jeszcze nazwe pliku gosciu

#7 Spocon

    Zaawansowany

  • Bans Team
  • PipPipPip
  • 416 postów
  • Dołączył: pią, 19 sie 16
  • Czas online: 46d 19h 49m 13s

Napisano 10 maj 2017 - 07:34

Wpisz w konsoli samo 'viewdemo', to wyświetli Ci od razu okienko, w którym pierwszy przycisk z lewej włącza listę wszystkich dem.
Albo ściągnij Complexity.
Albo zaktualizuj painta.





Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych