Skocz do zawartości


Jak To Jest


7 odpowiedzi w tym temacie

#1 DobreGessy

    Zaawansowany

  • Przyjaciel
  • PipPipPip
  • 98 postów
  • Dołączył: pon, 08 sie 16
  • LokalizacjaLublin
  • Czas online: 4d 14h 6m 36s

Napisano 09 maj 2017 - 21:49

Hejo mam problem z odtwarzaniem dema,
z tego co slyszalem demo otwiera sie po przez cska, a umnie automatycznie przetwarza na painta.
Bralem opcje otwórz za pomoca i tylko Paint mi sie wyswietla oraz sklep play.

To moze byc wina win 10 ?



Help me !

#2 eXONe' NDZ

    ?/OgnioMistrz/¿

  • Admin [DD2]
  • PipPipPip
  • 144 postów
  • Dołączył: wto, 14 cze 16
  • LokalizacjaUzdowo
  • Czas online: 12d 6h 4m 37s

Napisano 09 maj 2017 - 21:55

Ta wydaje mi się, że wina win 10. Na innych windowsach nie spotkałem się z takim problemem, choć mogę się mylić

Dołączona grafika






Dołączona grafika


#3 cV4ni4k/smiley

    ADMINISTRATOR

  • Admin [4FuN]
  • PipPipPip
  • 462 postów
  • Dołączył: pon, 15 wrz 14
  • LokalizacjaBydgoszcz
  • Czas online: 75d 23h 56m 27s

Napisano 09 maj 2017 - 21:56

Pobierasz demo, wrzucasz w nienaruszonym stanie do folderu cstrike, kopiujesz nazwę demka, odpalasz csa, konsola, wpisujesz viewdemo *nazwa demka* i odpalasz. Nie zmieniaj formatu pliku.
Dołączona grafika

#4 licensed to kill

    Zaawansowany

  • Admin [Classic]
  • PipPipPip
  • 961 postów
  • Dołączył: pon, 17 cze 13
  • Czas online: 34d 23h 3m 46s

Napisano 09 maj 2017 - 22:06

Jak może Ci demo na painta przetworzyć i w dodatku przez csa? Sciągaj demo i zmień na nazwę, która będzie Tobie najłatwiejsza do wpisania w grze.
Tak jak kolega wyżej napisał. Inaczej się nie da, nie zapomnij wcześniej włączyć cs'a.

Dema wgrywa się do folderu csstrike, wcześniej jednak polecam zmienić nazwę, "otwórz za pomocą" tak możesz robić za pomocą pasjansa a i tak skutek będzie identyczny. Więc zastosuj się do mojej instrukcji i wszystko będzie okej.


SCIAGASZ DEMO -> zmieniasz nazwę np. "demo2" wklejasz do cstrike, wchodzisz cs'a -> otwierasz konsole i wpisujesz "viewdemo demo2" .

I hula ;)

#5 DobreGessy

    Zaawansowany

  • Przyjaciel
  • PipPipPip
  • 98 postów
  • Dołączył: pon, 08 sie 16
  • LokalizacjaLublin
  • Czas online: 4d 14h 6m 36s

Napisano 09 maj 2017 - 22:40

Pobieram demko wklejam do csstrike kopiuje odpalam cska , console "viewdemo demo" i nic.

#6 diskopolo

    Król Złoty

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 131 postów
  • Dołączył: wto, 21 kwi 15
  • LokalizacjaGD
  • Czas online: 24d 4h 10m 39s

Napisano 09 maj 2017 - 22:57

ale jeszcze nazwe pliku gosciu
<embed src="https://youtu.be/GNnxl65Ulc8" />

#7 Spocon

    Zaawansowany

  • Bans Team
  • PipPipPip
  • 683 postów
  • Dołączył: pią, 19 sie 16
  • Czas online: 63d 9h 2m 47s

Napisano 10 maj 2017 - 07:34

Wpisz w konsoli samo 'viewdemo', to wyświetli Ci od razu okienko, w którym pierwszy przycisk z lewej włącza listę wszystkich dem.
Albo ściągnij Complexity.
Albo zaktualizuj painta.

#8 05-Szysz-500

    Zaawansowany

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 63 postów
  • Dołączył: sob, 30 lip 16
  • Czas online: 3d 23h 22m 5s

Napisano 12 czerwiec 2017 - 20:56

win 10 nie ma tu nic do rzeczy. Ja odpalam tak jak Spocon napisała w pierwszej linijce, czego zresztą też sie od niej nauczyłem ;)

haha sorry nie zauważyłem dat :P





Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych