Skocz do zawartości


4Fun


6 odpowiedzi w tym temacie

#1 a/eQQ

    Zaawansowany

  • Admin [BF2]
  • PipPipPip
  • 600 postów
  • Dołączył: pią, 25 gru 15
  • LokalizacjaJodłowa
  • Czas online: 18d 12h 28m 19s

Napisano 18 wrzesień 2017 - 18:18

Otóż mój problem wygląda taki iż ile razy teraz nie wbije na 4fun to wywala mnie na pulpit i wyłącza automatycznie cs. Na inne serwery normalnie wbije i gram a na 4fun niekiedy zagram 3-4 rundy lub przy wczytywaniu serwera wywala mnie zamykając tym samym cs. Jakieś pomysły co to może być? Wczoraj grałem normalnie całą mapę a potem już mnie tak wywalało
Dołączona grafika

#2 Zemsta

    Zamulony po uczelni

  • Przyjaciel
  • PipPipPip
  • 408 postów
  • Dołączył: wto, 02 sie 16
  • LokalizacjaMałopolska
  • Czas online: 32d 14h 35m 11s

Napisano 18 wrzesień 2017 - 18:33

Może standardowo zrób reinstall cs'a?

Dołączona grafika

Busy, busy, busy.


#3 ShooK

    Użytkownik

  • Użytkownik
  • PipPip
  • 20 postów
  • Dołączył: wto, 05 wrz 17
  • Czas online: 1d 1h 31m 57s

Napisano 18 wrzesień 2017 - 19:54

Yup Polecam reinstal albo jeżeli posiadasz steamową wersje to synchornizacje plików zrób. Pozdro :)

#4 Zemsta

    Zamulony po uczelni

  • Przyjaciel
  • PipPipPip
  • 408 postów
  • Dołączył: wto, 02 sie 16
  • LokalizacjaMałopolska
  • Czas online: 32d 14h 35m 11s

Napisano 18 wrzesień 2017 - 21:51

Skoro jest adminem, to raczej steama ma, co nie? xD

Dołączona grafika

Busy, busy, busy.


#5 Why?

    Zaawansowany

  • Admin [Classic]
  • PipPipPip
  • 100 postów
  • Dołączył: śro, 26 kwi 17
  • LokalizacjaJanów Lubelski
  • Czas online: 4d 15h 22m 26s

Napisano 19 wrzesień 2017 - 07:17

Synchro, lub wyczyść maps i niech Ci pobierze z serwera ponownie, albo któryś plik *.wad ma konflikt, został źle pobrany z serwera razem z mapą lub źle pobrany z strony internetowej bo nie zawsze serwer chce pobrać plik *.wad, często trzeba go ręcznie wrzucić...

#6 a/eQQ

    Zaawansowany

  • Admin [BF2]
  • PipPipPip
  • 600 postów
  • Dołączył: pią, 25 gru 15
  • LokalizacjaJodłowa
  • Czas online: 18d 12h 28m 19s

Napisano 22 wrzesień 2017 - 19:23

Już wszystko działa
Dołączona grafika

#7 a/eQQ

    Zaawansowany

  • Admin [BF2]
  • PipPipPip
  • 600 postów
  • Dołączył: pią, 25 gru 15
  • LokalizacjaJodłowa
  • Czas online: 18d 12h 28m 19s

Napisano 05 październik 2017 - 09:08

I znowu się coś zjebało reinstal nie pomaga synchronizacja plików też nie ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?
Dołączona grafika





Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych