Skocz do zawartości
Tr4ck3r

Problem :/

Rekomendowane odpowiedzi

Tr4ck3r

Witam :) mam problem z serwerem bf2 :/ Usunął mi się z listy ulubionych w cs'ie i nie mogę go dodać ponownie. z Historii wchodzonych serwerów również ;/ wie ktoś w czym tkwi problem ? ;d

  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
KnyF

STEAM?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Tr4ck3r
4 minuty temu, KnyF napisał:

STEAM?

ta

 

  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
wOnteKk

[serwer nie wyświetla się w ulubionych cs 1.6]

Prawdopodobnie to chwilowy problem. Miałem podobną sytuacje kilka razy. Po prostu dany serwer nie był dla mnie osiągalny tak jakby nie miał z nim absolutnie żadnego połączenie czy też podglądu w ulubionych. Z czego to wynika nie wiem(może jakiś protokół?), ale być może wystarczy poczekać albo zresetować router czy tam w ogóle internety.

 

  • Thanks 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
KnyF

To jest chwilowy ban za ping lub flood od 5 minut do godziny.

  • Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Spocon

Dodam swój problem. Raz na jakiś czas wywala mi listę ulubionych serwerów, więc muszę je dodawać od nowa. Nie pomaga reset, nie pomógł restart routera, nie pomogło przeinstalowanie CSa/Steama.  Nie jest to chwilowy problem, bo pojawia się raz na jakiś czas. Zależności żadnej nie zauważyłam. Macie jakiś pomysł o co chodzi?

  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Tr4ck3r
45 minut temu, Spocon napisał:

Dodam swój problem. Raz na jakiś czas wywala mi listę ulubionych serwerów, więc muszę je dodawać od nowa. Nie pomaga reset, nie pomógł restart routera, nie pomogło przeinstalowanie CSa/Steama.  Nie jest to chwilowy problem, bo pojawia się raz na jakiś czas. Zależności żadnej nie zauważyłam. Macie jakiś pomysł o co chodzi?

Też tak miałem przez jakiś miesiąc, ale zrobiłem reinstal csa i pomogło, już ponad msc jest bez problemów ;)

 

  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

×